Pallars Digital: noves aventures, nous reptes

3 maig

Bon dia, amics i amigues del món del blog, internautes i persones de cul inquiet en general.

Després de sis mesos a l’exili “blogaire” he decidit tornar a la càrrega per presentar amb una mínima serietat (i no a través d’un post etern a Facebook) un projecte personal al que estic bolcant des de fa gairebé quatre mesos tota la meva il·lusió i dedicació.

Molts ja ho haureu pogut veure últimament per les xarxes socials i alguns, els que em coneixeu més, haureu aguantat estoicament les meves dèries i preocupacions naturals que sorgeixen a l’hora d’iniciar qualsevol història.

Imagen

Es tracta del diari Pallars Digital, un projecte personal que arrenco enmig d’una preocupant crisi periodística, social i econòmica, però amb el convenciment absolut de la necessitat d’instaurar un mitjà de referència que ens informi a tots els ciutadans que vivim i/o estimem les comarques pallareses.

Serà un diari d’accés gratuït que informarà sobre tota l’actualitat que sorgeix a les comarques del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Es tracta del primer mitjà de comunicació digital que neix amb les dos comarques veïnes com a àmbit informatiu natural, fet que el converteix en el primer diari digital del Pallars. La idea és fer el llançament durant aquest mes de maig.

L’objectiu principal és aconseguir ser un altaveu de les diferents realitats del conjunt de les dos comarques que formen el Pallars i esdevenir un element cohesionador del territori. A la vegada, contribuir en positiu en la necessària transformació del model comunicatiu que els mitjans tradicionals han establert. Segueixo pensant que el futur està en el digital, però sense perdre les bones pràctiques (només les bones) que han fet gran una professió com la nostra, tan infravalorada com poc practicada al nostre territori.

Imagen

Pallars Digital es caracteritza per la seva condició de proximitat, la independència en la comunicació i l’aposta per la participació dels seus lectors i es recolzarà amb un divers nombre de col•laboradors, que escriuran els seus articles d’opinió periòdicament. Entre altres, pallaresos i pallareses amb trajectòries professionals prou destacables com són Sisco Farràs, Jordi Creus, Anna Soldevila, Ferran Rella, Marta Lluvich, Manel Riu, la parlamentària Rosa Amorós o la senadora Mayte Rivero.

Des d’aquí vull agrair sincerament la predisposició de tots ells a participar amb el diari i a fer-se propi el projecte. També agrair la feina i sobretot el suport impagable d’en Josep Gallofré, company d’Universitat i un dels fundadors del diari Reus Digital, sense el qual no hagués estat possible tirar endavant aquest projecte. Ell és el culpable, ell és qui em va ajudar a decidir-me, a tirar endavant, qui em va donar aquella espenta tant necessària en casos com el meu, on la por i la inexperiència semblen barrar tot projecte que es presenti. I com no, a la Georgina i el Víctor pel treball i la dedicació impagables amb tot el tema del disseny i la construcció de la pàgina web, al Ferran Rella per acollir-me tan amablement i carregar-me d’idees i eines i al Sisco Farràs pels seus, com sempre, savis consells.

Tots, TOTS formeu part del diari!

Com deia, ens trobareu properament al web http://www.pallarsdigital.cat i també a les xarxes socials Google+, Facebook i Twitter, on ja fa unes setmanes que hi voltem.

Ja queda menys per arrencar!! Fem-ne difusió entre tots!!

PUBLICITAT
La publicitat a Pallars Digital es presenta a través de banners de diferents mides i preus. Podeu fer la vostra consulta o comanda publicitària a través del correu electrònic: publicitat@pallarsdigital.cat

Anuncis

Una resposta to “Pallars Digital: noves aventures, nous reptes”

  1. cram 14/07/2015 a 00:27 #

    Perquè l’aigua de la piscina municipal no està prou neta? no és del tot transparent que diguem. Li diem a sanitat? Els socorristes si miren….no diuen RES als que es posen a la piscina sense passar per la duta prèviament. Quin fàstic!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: